Gammalt och nytt

publicerat i Interiör
Här kommer en bild på lite nya och gamla loppisfynd! Sockerströarna/blomvaserna införskaffades i helgen för en tia styck och tavlan är en gammal favorit som fått stå i garderoben alltför länge.
 

Dahlia

publicerat i Interiör
I helgen införskaffade jag en jättebukett med dahlior på trädgårdsmästeriet i Faurås. Finaste soffbordsfyntet på länge, och då har den haft hård konkurrens av pioner och luktärtor.
 

Alla sorter

publicerat i Interiör
För ett par veckor sedan köpte jag en väldig massa blommor på Faurås trädgårdsmästeri. Det är svårt att välja när alla sorter gör sig på bild. #fotoskadad
 

Flock

publicerat i Djur
I den där mapprensningen hittade jag även ett gäng hästbilder som legat och väntat på att bli bloggmaterial.
 

Svartvitt

publicerat i Djur
Kollade igenom hårddisken och hittade den här bilden från sommaren 2012. Med en beskärning blev den som ny...
 

Åska

publicerat i Hus
Igår kväll drog ett åskoväder in över stan och jag hann precis få ett par bilder innan det brakade loss.
 

Hortensia

publicerat i Interiör
Tog vägen förbi blomsteraffären på väg hem från jobbet igår och införskaffade lite blomster. Det såg helt enkelt för tomt ut på soffbordet! Hortensiorna fick göra sällskap med förrförra helgens loppisfynd.

Iris och farfar

publicerat i Porträtt
Iris nya favoritaktivitet är att springa upp och ner, upp och ner för denna kulle, helst med farfar i släptåg. Denna nya hobby gav dessutom fotografen hemläxa. Tydligen ska man ställa in olika fokusmetoder beroende på om motivet är rörligt eller stillastående. Och ja, det får nog bli AI Servo/Dynamisk AF hädanefter!

Fönster

publicerat i Hus
Här kommer en liten skymt av hotellet vi bodde på i Bergen auf Rügen. Väldigt tjusigt med vind i gardinen tyckte jag! Jag testade på att göra bilden lite korning för att få en äldre känsla. Jag har kass på redigering, eller rättare sagt så har jag aldrig försökt, men ett filter i Picasa funkade fick duga.
 

Helgens loppisfynd

publicerat i Interiör
Tog en tur till Brohjälpen i helgen och visade sig finns en väldig massa fina saker. Fick hejda mig från att köpa diverse fina möbler, papplådor, glasflaskor etc. Men lite grejer fick i alla fall följa med hem!

Stralsund

publicerat i Hus
Sista stoppet på vår Rügen-weekend var Stralsund! Det vankades det stadsvandring och middag, och vi råkade även hamna mitt i smeten på någon form av medeltidsvecka. Det var i alla fall en väldigt tjusig stad!
 

Moi

publicerat i Porträtt
En väldigt beskuren version av en bild som min syster fotade i Stralsund. Allt blir så mycket intressantare med beskärning!

Tyska hästar

publicerat i Djur
Under utflykten till Kap Arkona hittade jag ett gäng hästar att föreviga!