Tavlor

publicerat i Interiör
Här kommer en samlad bild på alla (utom en) prints jag införskaffade i Stockholm! Frågan är var de ska hänga, just nu står alla (utom en) och samlar damm i hallen. Men det är kanske inte fy skam det heller.

Helena

publicerat i Porträtt
Helena fastnade också på bild under den där Stålbomsfikan! Värre var det med Malin som satt för nära fotografen för att komma med. Men nästa gång slipper hon inte undan!

Julen närmar sig...

publicerat i Interiör
I helgen plockade jag fram den första tomten för i år! Visserligen var det bara för att tomten skulle agera statist när jag fotade mina nya band från Gekås, men det räknas ändå. Om mindre än en månad är det ju faktiskt julafton.

Sophera Prostrata

publicerat i Interiör
I helgen fick en ny krukväxt flytta in härhemma! Sophera Prostrata heter den och är något av en inneväxt som syns lite överallt på bloggar och inredningsreportage just nu. Så jag föll för grupptrycker och införskaffade en jag också. Väldigt fin, men det återstår att se om jag lyckas hålla den vid liv.

Novembertulpaner

publicerat i Interiör
Busade till det lite förra helgen och köpte tulpaner fast det är november. Väldigt tjusigt, men de passar nog faktiskt bättre i februari.

Stockholm runt

publicerat i Hus
Här kommer tredje och sista delen från vår trip till Stockholm. Efter Sjöhistoriska tog vi en tur till Svenskt tenn där det mesta var för dyrt, men väldigt trevligt att titta på. Vi tog sedan en paus på plattan innan det bar vidare till Söder för lite shopping. Som sagt, jag fotade inte speciellt mycket under resan men lite nedslag här och där blev det i alla fall!

Fynd från Fotografiska

publicerat i Interiör
Under Stockholmsresan tog vi en tur till Fotografiska. Förutom att beskåda spännande bilder av Pieter Hugo shoppade jag loss i museets shop. Med mig hem fick jag bland annat en posters med foto av Vee Speers och Paolo Roversi. Nu är det bara väggyta jag lider brist på!

På väg

publicerat i Hus
Nästa del i dokumentationen av Stockholmsresan är när vi försökte hitta till Sjöhistoriska riksmuseet där vi hade siktet inställt på en utställning om sjömanstatueringar. Med lite god hjälp av Google maps gick det fint att hitta! Och vi lyckades även undgå att bli nedsprungna av alla hurtiga stockholmare som var ute och morgonmotionerade. Tur!

Ny matta!

publicerat i Interiör
I veckan har jag införskaffat en ny matta på Gekås! Färgerna känns lite mer säsongsanpassade än de pastellfärgade trasmattor som jag hade innan.
 

Street

publicerat i Hus
Nähä, nu är det dags att skaka liv i den här gamla försummade bloggen! Jag har bland annat hunnit med en tur till Stockholm sedan sist. Det var inte direkt fokus på fotograferingen under resan, men några bilder knäppte jag i farten i alla fall. Först ut är lite blandade "streetbilder" som jag tog på vägen mellan hoteller och Biograf Saga. Vi såg Känn ingen sorg, mycket bra film!