Huvud

publicerat i Interiör
Här kommer lite bilder på det senaste tillskottet i min lilla huvudsamling. Denna extremt tunga metallfigur fastnade jag för i skyltfönstret till Lyrestedts färg när jag var i Varberg senast. Hen är varken gammal eller handgjorde (tror jag) men väldigt snygg så det är förlåtet.

Fler anemoner

publicerat i Växter
Hittade lite fler bilder på den där anemonbuketten som bodde här för ett par veckor sedan. Väldigt fina blommor det där.

Vårbukett

publicerat i Interiör
Min favoritbukett till våren innehåller tulpaner, brudslöja och eukalyptusblad.

Stilleben

publicerat i Interiör
Plockade ihop lite nya och gamla favoritsaker här hemma. Tavlan är ett gammalt loppisfynd, ljusstaken med förstoringsglas en julklapp och krukan är från Granit.

Lisa Hammar Posse

publicerat i Interiör
I helgen styrde jag kosan mot Varberg för att besöka Lisa Hammar Posses ateljé. Hon gör helt fantastiska skulpturer i lera som jag verkligen har fastnat för. Jag hade kunnat plocka med mig halva butiken hem men fick nöja mig med ett dockhuvud (nummer två i samlingen) och en liten dockfigur. Ville ni se mer av så finns hon på www.lisahammarposse.wordpress.com eller @hammarposse på Instagram.

Björkar

publicerat i Landskap
Under en av hundpromenaderna upptäckte jag att de hade gallrat en hel del i skogen vid Falkenbergs mosse. Björkarna kom mer till sin rätt nu om vi säger så.