Midsommarafton 2013

publicerat i Events
Här kommer lite försenade midsommarbilder! Aftonen spenderades i en stuga i skogen med kranstillverkning, massa mat och en del fest.

Pioner och loppisfynd

publicerat i Interiör
För ett par veckor sedan fick jag hör mig att jag ville testa att fota stilleben. Ett par pioner, ett gammalt vykort från Ebay, en ram och en rulle snöre fick agera fotoobjekt och resultatet ser ni nedan.

Bröllop del 3

publicerat i Events
Här kommer de sista bilderna från Helenas och Niklas bröllop, närmare bestämt vigsel, middag, bröllopsvals och fest.

Bröllop del 2

publicerat i Events
Näst på agendan för bröllopsdagen var porträttfoto. Jag fotade lite "över axeln" axeln på fotografen och det blev riktigt tjusiga bilder, om jag får säga det själv.
 

Bröllop del 1

publicerat i Events
Som jag skrev så var det bröllop för Helena och Niklas i helgen! Passar på att tacka för en fantastisk kväll. Brudparet hade anlitat en fotograf men jag hade kameran med och knäppte lite bilder här och där. Först ut är lite foton från förberedelserna på Rörbecksgatan.
 

Bröllop

publicerat i Events
I lördags var det bröllop för Helena och Niklas! Det kommer såklart avhandlas i bildform här på bloggen framöver så håll utkik.
 

Porträtt

publicerat i Porträtt
Hittade en gammal bild från 2012 i gömmorna. Den såg inte mycket ut för världen men med en extremt hård beskärning blev den riktigt cool tyckte jag.

 

Ängsblommor

publicerat i Växter
I lördags var jag och på handelsträdgården i Faurås och köpte blommor. Vid parkeringen växte dessa tjusiga blommor som jag passade på att fotografera.

Syrener

publicerat i Växter
På grund av att min kamera har fått ett litet sammanbrott har jag missat syrensäsongen i år, men en bild lyckades jag i alla fall knäppa innan de blommat över.

Porträtt

publicerat i Porträtt
Som jag skrivit innan grillade vi vid Ljungsjön i fredags. Jag passade som vanligt på att trakassera omgivningen med kameran. Här kommer således ett gäng porträtt från kvällen!

Bullet

publicerat i Djur
Idag fick jag äran att passa den här pälsprydda lilla saker vid namn Bullet. Han är en valp av rasen Holländsk herdehund och vi har spenderat dagen med promenader, foto och lek med en styck grön apa. Jag har fler bilder på lager som kommer upp på torsdag, men här kommer ett smakprov så länge!

Blomster

publicerat i Interiör
Förra veckans blommor sjöng på sista versen så jag passade på att föreviga dem innan de åker i papperskorgen.