Hästar, del ett

publicerat i Djur
Då var hästarna ute i sina hagar igen, det om något borde vara ett tecken på att sommaren är här. Så, här kommer en jäkla massa bilder på det temat.

Svenska flaggan

publicerat i Landskap
En bild som blev på tok för överexponerad vid fototillfället. Men den är rätt snygg ändå!

Iris på Vallarna

publicerat i Landskap
Lördagen spenderades bland annat på Vallarna där Iris levde rövare!
Iris äter bulle.
Iris jagar fåglar.
Iris testar springskorna.
Iris och Ove gungar.
Iris spanar.
Iris funderar.

Utflykt med bussen

publicerat i Landskap
Fredagen får man nog säga var sommarens första dag. Vi har som bekant hoppat över våren och gått direkt på sommaren. Detta firades i alla fall med en utflykt i 70-talets tecken. Folkabuss, campingbord och grillning. Mycket trevligt!

Körsbärsblommor

publicerat i Växter
Det är en fullkomlig overload av blommande körsbärstrid i bloggvärlden just nu men jag väljer ändå att köra på samma spår. Är det vår så är det! Dessa bilder är helt oredigerade.

Vitsippor

publicerat i Landskap
Denna veckan kom våren till Falkenberg och därför kommer det bli någon form av oavsiktlig blomsterspecial på bloggen bloggen se närmaste dagarna. Först ut är vitsippor som jag fotade i området runt Falkagård.

Mitt hus

publicerat i Hus
Jag skulle ge en hel del för att kunna lägga vantarna på det här huset...
 

Rottweiler

publicerat i Djur
I helgen var jag hundvakt åt Indy, 2,5 år. Det blev både många och långa promenader. Välbehövligt, minst sagt!

Helenas möhippa, del IIII

publicerat i Events
Efter cupcake-bakningen drog vi tillbaka till hotellet för vin och fest! Kvällen började med presentleken som går ut på att alla deltagarna på möhippan har köpt varsin present till bruden, och hennes uppgift blir att gissa vem som gett vilket paket.
Nästan lek gick till som så att vi hade skrivit ord på lappar som påminde om en kul händelse. Bruden skulle gissa vilken händelse vi syftade på och sedan berätta historien. 
När lekarna var avklarade plockade jag fram kvällens roligaste inslag, mustascher! Folk gick loss så att säga.
Snipp snapp snut, så var möhippan slut!

Helenas möhippa, del III

publicerat i Events
Efter avstickaren till Skansens krona styrde vi kosan mot Cupcake Time, ett litet bageri det vi bokat tid för dekorationskurs. Vi fick lära oss att göra marsipanrosor och sen fick vi cupcakes som vi pynta loss med diverse frostings och andra tillbehör. Sedan var det fika i cafédelen och bageripersonalen drog på begäran igång Bongo song på Spotify. Det kallar jag service!

Kaffekanna och sockerskål

publicerat i Interiör
På en loppisrunda för ett par veckor sedan fyndade jag denna kaffekanna med matchande sockerskål. Det var ungefär det sista jag behövde men måste man köpa så måste man.

Helenas möhippa, del II

publicerat i Events
När vi var i Haga och hade lite tid över passade vi på att ta en tur till Skansens krona. Det var knappt så vissa av oss överlevde färden upp för backarna men utsikten var helt klart värd besväret.
Josefine illustrerar hur det skulle se ut om någon klantig person tappade balansen på räcker.
 
 

Helenas möhippa, del I

publicerat i Events
I helgen gick Helenas möhippa av stapeln! Den hade planerats både länge och väl och på lördag var det så dags. Dagen började på Falkenbergs station dit bruden anlände och fick inmundiga alkoholbubbel och ladda för tågresa mot Göteborg.
Resan bjöd också på en tur med ersättningbuss på sträckan Mölndal-Göteborg. Spännande!
Väl framme i storstan började Projekt Spårvagn. Det blev en hel del åkande under helgen, men det gick över förväntan bra att inte åka vilse.
Efter ett par turer med spårvagnen och en vända till hotellet för att lämna packningen bar det av på american brunch på Hedens Hörna. Väldigt dekadent och äta burgare och brownies till lunch!
Efter brunchen traskade vi mot Haga där vi kollade i små antikaffärer och klädbutiker.
Bruden visar stolt upp sin nyskapade hashtag på Instagram, #nenashippa
Lite mer Haga-häng i väntan på dagens nästa aktivitet. Fortsättning följer...

Uppdatering

publicerat i Landskap
Dygnet har för få timmar, därav bristen på uppdatering i den här bloggen. Men det är visst helgdag denna veckan och då jäklar ska det bloggas. Här kommer en bild från helgens möhippa så länge!