Soviet style

publicerat i Interiör
För ett par veckor sedan hade jag turen att lägga vantarna på de här tjusiga vykorten på en loppis. Ett enastående fynd om man har en fäbless för den ryska historien och arkitekturen. Efter lite efterforskningar har jag fått reda på att vykorten är från Vladivostok, en stad i östra Ryssland som bland annat är slutstation för Transsibiriska järnvägen. Inte utan att man blev lite ressugen...
 
 

Badhusparken

publicerat i Växter
I lördags var jag smart nog att ta minsta på tvättdag vilket resulterade i att jag gick upp klockan 07.00 i onödan. Men jag fick i alla fall pallat mig till Badhusparken och förevigat sensommaren. Inget ont som inte har något gott med sig etc etc.

Dahlior

publicerat i Interiör
Lite bilder på helgens skörd av blommor från Faurås trädgårdsmästeri.
 

Spring i benen

publicerat i Djur
Galopperande hästar på Morups tånge. Bilden blev oskarp eftersom jag och kameran inte riktigt var med på tempoväxlingen. Men jag gjorde den ännu oskarpare så ser det ju nästan ut som att det var meningen. Man får inte vara dum!
 

Netto

publicerat i Interiör
Jag har ju glömt att visa mina fynd som jag hittade på Netto för ett par veckor sedan. Denna danska butik går från klarhet till klarhet när det gäller inredningsgrejer, förvånande nog. Denna veckan säljer de riktigt snygga Ferm Living-inspirerade hyllor i bambu. Kanske dyker de också upp på den här bloggen inom kort!
 

Skepp o'hoj!

publicerat i Interiör
Här kommer en bild på en av mina favorittavlor som finns i samlingen här hemma. Införskaffade den på Agapes loppis om jag inte minns fel. Katten har jag fått av mormor och flaskan är som sagt från Brohjälpen.

Utsikt

publicerat i Djur
Kände mig upplagd för hästfotografering förra veckan men foto-objekten höll sig i helt fel ände av hagen. Men jag fick i alla fall någon form av landskapsbilder på minneskortet...
 

Inredning

publicerat i Interiör
Ett litet stilleben på köksfläkten! Dockhuvudet är designat av konstnären Lisa Hammar Posse. I skrivande stund väntar jag på ett petrolblått exemplar som är under tillverkning. Mer om det efter leverans.
 

Makro

publicerat i Landskap
Jag fastnaden lite med att fota närbilder under promenaden vid Stomma kulle. Nu blev jag väldigt sugen på att införskaffa ett makro-objektiv...
 

Netto-fynd

publicerat i Interiör
Dessa tjusiga inredningsprylar fyndade jag på Netto i förra veckan. Oväntat men trevligt!