Tjuvstartar sommaren

publicerat i Växter
Köpte en väldigt fin bukett ranunkler och syrener härom veckan. Lite tidigt för syrener, och de höll bara ett par dagar, men det var trevligt så länge det varade.

En tennsoldat

publicerat i Interiör
Hade ett ärenden förbi Görans bild och Ramhall för några veckor sedan och passade på att ta en titt på deras loppisprylar också. Kom därifrån med en tennsoldat, modell större. Nu står den på spisfläkten i brist på bättre placering. Jag hade behövt ett hus.

Krokus

publicerat i Växter
Jag gjorde ett försök att få lite vårstämning hemma med hjälp av en lila krokus i lerkruka. Tyvärr slog de aldrig ut, men det var i alla fall nära.

Lunch på Laxbutiken

publicerat i Porträtt
I november bjöd föräldrarna på lunch på Laxbutiken i Heberg. Kameran var med och det var som vanligt mest Iris som fastnade på bild. Ser hon ovanligt fokuserad ut beror det på att hon hade fullt upp med att titta på lastbilarna som körde på motorvägen. Väldigt spännande!

Nytt på Instagram

publicerat i Djur
En av anledningarna till att den här bloggen tidvis blir lite styvmoderligt behandlad stavas Instagram. Där lägger man ut en bild i taget med en kort kommentar, folk som vill se ens bilder "följer" och jag kan i min tur följa andra vars bilder jag vill se. Lite enklare, lite snabbare och lite mer interaktion än på bloggen alltså. Ni som inte har Instagram kan kolla via datorn, http://statigr.am/katarinas_bilder. Klicka på bilderna för att se dem större och läsa texten.

Gamla stan i vintras

publicerat i Hus
Den senaste tidens bloggtorka har inte berott så mycket på brist på bilder, snarare brist på energi. Dessa bilder fotade jag till exempel i början av januari så det är hög tid att de visas för omvärlden. Gamla stan, vinter. Den första bilden lade jag upp på Facebook som gjorde en markering av det röda husets vindsfönster och tyckte att jag skulle "tagga min vän". Inte visste jag att någon stod där uppe och spanade, och inte kan man se något på bilden heller. Spökerier?

Nytt på väggen

publicerat i Interiör
I förra veckan hade jag jobbfotografering och fick då denna fina poster av Kristin, fotografen. Den kommer passa in prima här hemma, när jag väl lyckats hitta en bra plats. Vill ni se fler bilder kan ni besöka hennes blogg, www.lovelylife.se/krickelin
Plantan och fjädern hittade jag på Pause, en inredningsaffär, klädbutik och frisör som ligger på Breareds tog i Varberg. Besök rekommenderas!
 

Flyktig bekantskap

publicerat i Interiör
Det hände en liten olycka med herren i föregående inlägg. Det visade sig vara en dålig idé att placera honom högst upp på en vinglig stapel pocketböcker. Nu vet jag det!